Rüyada beyaz kapıdan geçmek

Rüyada beyaz kapıdan geçmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, varlıklı kimse olacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Rüyada beyaz kapıdan geçmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalettir.

Rüyada çok kapıdan geçmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, fikirlerinin can bulacağına inanılır.

Rüyada birçok kapıdan geçmek asosyal bir insan haline geleceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işarettir.

Rüyada demir kapıdan geçmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalettir.

Rüyada dar kapıdan geçmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada cam kapıdan geçmek yıpranacağına, strese gireceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments