Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek

Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kapıdan geçmek eşine değerli hediyeler alacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük kapıdan geçmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kapılardan geçmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir kapıdan geçmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, daha bir sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek rahat bir hayata adım atacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada dar kapıdan geçmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kapıdan geçmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments