Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış gördüyseniz:

  • Evliyseniz her türlü gerilimden kaçının.

Rüyada arkadaşını şişman görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek canlanacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman arkadaş görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalet eder.

Rüyada şişman bacak görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını şişman görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada şişman birini zayıf görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada şişman kadınla evlenmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments