Rüyada bir başkasını kör görmek

Rüyada bir başkasını kör görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine inanılır.

Rüyada bir başkasını kör gördüyseniz:

  • Yine manevi olaylara yönelme isteği doğabilir.

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kör görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine yorulur.

Rüyada renk körü olmak sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü kör adam görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada tek gözü kör görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine işarettir.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada kör insan görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada gülen birini kör görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments