Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek giderlerin artış göstereceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, çok daha fazla adım atacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kör görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yağmur yağmamasına inanılır.

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşı kör görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kör olarak görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada yakınının kör olduğunu görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments