Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, moralinin bozulacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun kör olduğunu gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Rüyada oğlunu kör görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, sermaye kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kör at görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör yaşlı adam görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kör görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kör hayvan görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments