Rüyada bir erkeği saklamak

Rüyada bir erkeği saklamak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeği saklamak gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Rüyada erkek bebek saklamak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği saklamak çok sıkıntı çekeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Rüyada erkek saklamak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın saklamak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada delil saklamak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada birinden altın saklamak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birşeyleri saklamak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hedeflerini tutturacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments