Rüyada bir eşya saklamak

Rüyada bir eşya saklamak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada bir eşya saklamak gördüyseniz:

  • İlham veren yerlere yolculuklar yapılabilir.

Rüyada bir eşya saklamak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir eşyayı saklamak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşya saklamak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada parayı saklamak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, hayallerinin de yarım kalacağına tabir olunur.

Rüyada cinayeti saklamak ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü saklamak geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet eder.

Rüyada hazine saklamak sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğü saklamak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments