Rüyada eşya saklamak

Rüyada eşya saklamak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, hak yolunu tutacağına, bolluk içinde yaşamaya, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşya saklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada bir eşyayı saklamak sonunda maddi zarara gireceğine, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşya saklamak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada bir eşya saklamak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini öldürüp saklamak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parayı saklamak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına işarettir.

Rüyada altın kolye saklamak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada para görüp saklamak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada pasta saklamak bol bol hayır duası alınacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments