Rüyada bir işin olmadığını görmek

Rüyada bir işin olmadığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir işin olmadığını gördüyseniz:

  • Suçlama, eleştiri veya şikayetleriniz sonrasında karşı tarafı sakinleştirmek uzun zaman alabilir.

Rüyada bir işin olmadığını görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalettir.

Rüyada işinin olmadığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada parasının olmadığını görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde kimsenin olmadığını görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün olmadığını görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmakların olmadığını görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının olmadığını görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Filiz

Ben evlik amacıyla biriyle görüşmeye karar verdim ruyamdada görüşmeye gitigimim bu işin olmadığının görüşmenin çok olumsuz ve kötü ve saçma çapan banyo gibi biyerde geçmesi çok kötü geçmesi