Rüyada askerin selam verdiğini görmek

Rüyada askerin selam verdiğini görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada askerin selam verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gidebilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için, risk almanız gerekebilir.

Rüyada askerin selam verdiğini görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri selam vermek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin selam verdiğini görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine tabir olunur.

Rüyada kabre selam vermek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılmak selam vermek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinden selam almak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada azraile selam vermek kötü yönde hareket edeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle selamlaşmak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments