Rüyada bir kişiyi şişman görmek

Rüyada bir kişiyi şişman görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sağlığından olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına yorulur.

Rüyada bir kişiyi şişman gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada bir kişiyi şişmanlamış görmek en pahalı evlerde oturacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kişiyi şişman görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi şişman görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman bir erkek görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Rüyada şişman kadınla evlenmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini şişman görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, hakkını alacağına delalettir.

Rüyada şişmanlamış görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, itibarını zedeleyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments