Rüyada bir kişiyi şişmanlamış görmek

Rüyada bir kişiyi şişmanlamış görmek ömrün uzun olmasına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerinin bu sayede açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi şişmanlamış gördüyseniz:

  • Öfkelenmek veya alınmak belli konuların gidişatını değiştirmeyecektir, bindiğiniz dalı kesmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada bir kişiyi şişman görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada bir kişiyi şişmanlamış görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kişiyi şişman görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu şişman görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada aynada kendini şişman görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada şişman bir kadın görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada başkasını şişman görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çirkin amellere delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments