Rüyada bir şey hissetmek

Rüyada bir şey hissetmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına delalettir.

Rüyada bir şey hissetmek gördüyseniz:

  • Yanlış fikirlere sahip kişilere güvenerek hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada bir şey hissetmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini erkek gibi hissetmek çok rahat bir nefes alacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem olacağını hissetmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kendini suçlu hissetmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada erkek organı hissetmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine tabir olunur.

Rüyada şeytan hissetmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini halsiz hissetmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments