Rüyada bir şeyin üstünü örtmek

Rüyada bir şeyin üstünü örtmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, arzularına kavuşacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kötü sözler duylacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeyin üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Rüyada bir şeyin üstünü örtmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada üstünü örtmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uyuyan birinin üstünü örtmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünü örtmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet eder.

Rüyada üstünü yorganla örtmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin üstünü örtmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin üstünü örtmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments