Rüyada birilerinden saklandığını görmek

Rüyada birilerinden saklandığını görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, insanlarla tartışacağına, hoşluk içinde olacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada birilerinden saklandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar.

Rüyada birilerinden saklanmak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birilerinden kaçmak saklanmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada birilerinden saklandığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada gizlenmek saklanmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde saklanmak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkarak saklanmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına alamet eder.

Rüyada kaçıp saklandığını görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments