Rüyada birine masaj yapmak

Rüyada birine masaj yapmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde güzel bir ortam sizi bekliyor.

Rüyada anneye masaj yapmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada birine kalp masajı yapmak kazancın gittikçe artacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadına masaj yapmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğe masaj yapmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine delalettir.

Rüyada birisine masaj yapmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe masaj yapmak ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments