Rüyada anneye masaj yapmak

Rüyada anneye masaj yapmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, yatırımların heba olacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, ruhunun da şifaya kavuşacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine delalettir.

Rüyada anneye masaj yapmak gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada anneye masaj yapmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birine masaj yapmak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, elde bulunan imkânların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak dertlerin başlayacağına, planların aksayacağına işarettir.

Rüyada kalbe masaj yapmak ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşine masaj yapmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments