Rüyada birini görememek

Rüyada birini görememek onun her zaman başında olacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına delalet eder.

Rüyada birini görememek gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada kişinin yüzünü görememek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada deniz gören eve taşınmak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi görememek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada uzağı görememek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Rüyada deniz gören ev almak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerin aksayacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabus görerek uyanmak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada tam görememek kırgınlıkların sona ereceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments