Rüyada birini olduğundan kilolu görmek

Rüyada birini olduğundan kilolu görmek gün sayacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine inanılır.

Rüyada birini olduğundan kilolu gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Rüyada çok kilolu bebek görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye yorulur.

Rüyada birini olduğundan kilolu görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek dertlerin son bulacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada kilo almak sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, zorlukların son bulacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin kilo aldığını görmek borçlarının artacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kilosunu ölçmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, işsiz ise işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilo tartmak rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments