Rüyada birinin elinde sigara görmek

Rüyada birinin elinde sigara görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin elinde sigara gördüyseniz:

  • Olaylar önemsediğiniz konulara konsantre olmanızı engelleyebilir.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek kötü noktalara geleceğine, el açmayacağına inanılır.

Rüyada birinin elinde sigara görmek düzenin kurulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalettir.

Rüyada başkasının elinde sigara görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde sigara tutmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara eline almak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigarayı elinde tutmak insanların yasa ve kedere boğulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine inanılır.

Rüyada elinde sigara görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments