Rüyada elinde sigara tutmak

Rüyada elinde sigara tutmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde sigara tutmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Rüyada sigarayı elinde tutmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına inanılır.

Rüyada elinde sigara tutmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara tutmak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde sigara görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada sigarayı elinde görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde sigara söndürmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments