Rüyada birinin eline basmak

Rüyada birinin eline basmak her geçen gün başarıların artacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, kendi geleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, bazen umutlarını yitireceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada birinin eline basmak gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Rüyada kuranı kerime el basmak gülüp eğleneceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada kurana el basmak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe el basmak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin eline basmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada el basmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada banyoyu su basmak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ev su basmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments