Rüyada birinin esrar içtiğini görmek

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, bunun şans olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada birinin esrar içtiğini gördüyseniz:

  • Ne kadar akışına bırakırsanız, o kadar fazla sonuç alabilirsiniz.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek görmediği yerlere gideceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine tabir olunur.

Rüyada esrar içeni görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek kısmetlerinin de kapanacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına yorulur.

Rüyada esrar içen görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ot esrar görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işarettir.

Rüyada esrar bulmak görme ve alma şansına sahip olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada esrar çalmak dünya hayatında huzurlu olmaya, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments