Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada başkasının esrar içtiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatça ortaya koyun.

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına yorulur.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına inanılır.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada esrar içeni görmek kişinin hayatının değişeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada esrar içen görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, umutlarının kırılacağına rivayet eder.

Rüyada esrar otu görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada esrar tarlası görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada polise esrar yakalatmak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments