Rüyada birinin kilo verdiğini görmek

Rüyada birinin kilo verdiğini görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, onunla yeniden kavuşacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin kilo verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gereksiz müdahalelerinden kaçınmak için tam olarak hazır olana kadar beklemelisiniz.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kilo verdiğini görmek üzüntülü günler yaşanacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kilo verdiğini görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilodunu kaybetmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kilo aldığını görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kilolu görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına yorulur.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments