Rüyada birinin kilodunu görmek

Rüyada birinin kilodunu görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına inanılır.

Rüyada birinin kilodunu gördüyseniz:

  • Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kilolu kadın görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına alamet eder.

Rüyada kilo almak ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, hayır dualarına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, hedeflerine yaklaşacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin kilo aldığını görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kilolu görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet eder.

Rüyada kilo almış erkek görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini çok kilolu görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada kızın kilodunu görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments