Rüyada birinin kör olduğunu duymak

Rüyada birinin kör olduğunu duymak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kör olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Biranda tüm olayların size odaklandığını görebilirsiniz.

Rüyada birinin kör olduğunu duymak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini kör görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine işaret eder.

Rüyada kör bebek görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kör olarak görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada kör adama yardım etmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments