Rüyada ölmüş birini kör olarak görmek

Rüyada ölmüş birini kör olarak görmek konfor içinde yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini kör olarak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada arkadaşı kör görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına işarettir.

Rüyada kör göz görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine alamet eder.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör adam görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemi kör görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini kör görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör bir adamla evlenmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kör etmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments