Rüyada birinin lens taktığını görmek

Rüyada birinin lens taktığını görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, ticaret ehli olacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalettir.

Rüyada birinin lens taktığını gördüyseniz:

  • En iyi hazırlanmış planlarınıza karışan kişiler ya da belli başlı müdahaleler söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının lens taktığını görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin lens taktığını görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalet eder.

Rüyada renkli lens takmak rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada lens çıkardığını görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Rüyada mavi lens takmak kalp kırıklığına neden olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada yeşil lens görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine delalettir.

Rüyada lens çıktığını görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, gereken sabrı göstereceğine yorulur.

Rüyada renkli lens görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments