Rüyada birinin parmağını kestiğini görmek

Rüyada birinin parmağını kestiğini görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada birinin parmağını kestiğini gördüyseniz:

  • Normal akışınızın dışına çıkmanız, bazı alanlarda size ilham veren fikirleri ateşleyebilir.

Rüyada parmaklarını kestiğini görmek adeta havalara uçacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada parmağını kestiğini görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada birinin parmağını kestiğini görmek mallarının artacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ et kestiğini görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına inanılır.

Rüyada sakalını kestiğini görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına inanılır.

Rüyada saç kestirmeyi görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç ve sakal kestirmek rahata kavuşmaya, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulur.

Rüyada saçları çok kısa kestirmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments