Rüyada parmaklarını kestiğini görmek

Rüyada parmaklarını kestiğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işarettir.

Rüyada parmaklarını kestiğini gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Rüyada parmağını kestiğini görmek kazançlı işlere gireceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada parmaklarını kestiğini görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin parmağını kestiğini görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine delalettir.

Rüyada et kestiğini görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine yorulur.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada kadının saç kestirmek her zaman el üstünde tutulacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni kestiğini görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada saçını boyatıp kestirmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments