Rüyada birinin yüzüne basmak

Rüyada birinin yüzüne basmak dayanışma içinde kalacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, bolluk içinde yaşayacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne basmak gördüyseniz:

  • Güçlü durmanız durumunda sizi kötü duruma düşürmeye çalışan kişilerin önüne geçebilirsiniz.

Rüyada birinin yüzüne basmak çok güzel işlere gireceğine, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada güvercine basmak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğneye basmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada zeytin basmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada inek bokuna basmak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağa basmak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada mezar üzerine basmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağını boka basmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments