Rüyada böbrek hastalığı görmek

Rüyada böbrek hastalığı görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, daha bir sevileceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada böbrek hastalığı gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Rüyada böbrek hastalığı görmek sevdiklerini de koruyacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işarettir.

Rüyada pişmiş böbrek görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına inanılır.

Rüyada böbrek bağışlamak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbrekte taş görmek büyük aksilikler yaşayacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada böbreğini vermek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada böbrek eti görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada böbrek görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments