Rüyada bol temiz su görmek

Rüyada bol temiz su görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada bol temiz su gördüyseniz:

  • Maddi riskler dikkat gerektiriyor.

Rüyada bol temiz su görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada akan bol su görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada bol su görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine yorulur.

Rüyada bol su içmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalettir.

Rüyada bol akan su görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bol miktarda su görmek sevinçli bir hayat süreceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına inanılır.

Rüyada bol bol su görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol ve berrak su görmek bilincin artacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments