Rüyada bor madeni görmek

Rüyada bor madeni görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada bor madeni gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplamalar nedeniyle, orantısız güç kullanımıyla halledilmeye çalışan işler söz konusu olabilir.

Rüyada bor madeni görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yerden madeni para toplamak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın madeni bulmak sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına inanılır.

Rüyada madeni para görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok madeni para görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına alamet eder.

Rüyada yerden madeni para bulmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı madeni para görmek rahata ve huzura kavuşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş madeni görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments