Rüyada erkek ruj sürmek

Rüyada erkek ruj sürmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek ruj sürmek gördüyseniz:

  • İnandığınız bir konuya her şeyinizle adapte olmalısınız.

Rüyada erkeğe ruj sürmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek ruj sürmek anne babayla ters düşüleceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi ruj sürmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada parlak ruj sürmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, dertlerden kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada sarı ruj sürmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına inanılır.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek çok mutlu edeceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments