Rüyada boşandığı karısını görmek

Rüyada boşandığı karısını görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, makamının sürekli yükseleceğine, endişelerini silip atacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşandığı karısını gördüyseniz:

  • Biraz zaman isteyip, olayların ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Rüyada karısından boşanmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşandığı karısını görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada karısından boşandığını görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalettir.

Rüyada çiftin boşandığını görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada annesinin boşandığını görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek seçkin bir eleman haline geleceğine, önünün açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşanmak ve başkasıyla evlenmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments