Rüyada karısından boşandığını görmek

Rüyada karısından boşandığını görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine işarettir.

Rüyada karısından boşandığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Rüyada boşandığı karısını görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısından boşanmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada karısından boşandığını görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına işarettir.

Rüyada çiftin boşandığını görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine yorulur.

Rüyada boşandığı eşinin evlendiğini görmek bazı girişimlerde bulunacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boşandığını duymak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulur.

Rüyada akrabanın boşandığını görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments