Rüyada boy uzadığını görmek

Rüyada boy uzadığını görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, kazancın artacağına, hastalıkların son bulacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada boy uzadığını gördüyseniz:

  • Yakın olabileceğiniz insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirici girişimlerde bulunmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada boyumun uzadığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada boynunun uzadığını görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine işaret eder.

Rüyada boy uzamak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına tabir olunur.

Rüyada boy uzadığını görmek yürek yakan biri haline geleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin saçının uzadığını görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada saçınızın uzadığını görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işarettir.

Rüyada başkasının uzadığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada elinin uzadığını görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments