Rüyada boynunun karardığını görmek

Rüyada boynunun karardığını görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine delalet eder.

Rüyada boynunun karardığını gördüyseniz:

  • Sert çıkmadan önce, revizyon gereken konuları anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada boynunun karardığını görmek eline haram para geçeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinin karardığını görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada altının karardığını görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine inanılır.

Rüyada gözleri kararmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtının karardığını görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada güneşin karardığını görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada gözün karardığını görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada ölünün karardığını görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments