Rüyada elinin karardığını görmek

Rüyada elinin karardığını görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, rızkın genişleyeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, işlerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada elinin karardığını gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Rüyada elinin karardığını görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerinin karardığını görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Rüyada altının karardığını görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynunun karardığını görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşten karardığını görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşten kararmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada karardığını görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret eder.

Rüyada gözleri kararmak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments