Rüyada boyunun küçüldüğünü görmek

Rüyada boyunun küçüldüğünü görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, insanlar arasında yüceleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyunun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Rüyada boyunun küçüldüğünü görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanın küçüldüğünü görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek rahatlığa erileceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Rüyada yaşça küçüldüğünü görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın küçüldüğünü görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya tabir olunur.

Rüyada kişinin küçüldüğünü görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşça küçülmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments