Rüyada bozuk incir görmek

Rüyada bozuk incir görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, resmi bir göreve getirileceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, belki ölümler görüleceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk incir gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada bozuk incir görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan incir yemek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada olgunlaşmış incir yemek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikenli incir görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına inanılır.

Rüyada şeftali ve incir görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına yorulur.

Rüyada incir suyu içmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine inanılır.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada incir ağacından incir toplamak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments