Rüyada burnunu şişmiş görmek

Rüyada burnunu şişmiş görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalet eder.

Rüyada burnunu şişmiş gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Rüyada burnunun şiştiğini görmek şansın açılacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına işaret eder.

Rüyada burnunu şişmiş görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunu şiş görmek hayatının zorlaşacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada vücudu şiş görmek hayırlı günlerin geleceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kebab şişi görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin dişinin şiştiğini görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına inanılır.

Rüyada balon şişirmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments