Rüyada burnunun şiştiğini görmek

Rüyada burnunun şiştiğini görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada burnunun şiştiğini gördüyseniz:

  • Durma noktasına gelen iş veya projeler bir an da kımıldamaya başlayabilir.

Rüyada burnunu şişmiş görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, eline geçen paraları tutamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunun şiştiğini görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalettir.

Rüyada burnunu şiş görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına delalettir.

Rüyada vücudunun şiştiğini görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada birini şişmiş görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bot şişirmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada şişmiş el görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments