Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Yeni bir şey almaktan da mümkün mertebe uzak durmalısınız.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek sağlığının yerinde olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına işaret eder.

Rüyada birinin vücudunun küçüldüğünü görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulur.

Rüyada kafasının küçüldüğünü görmek renk ve eğlence geleceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına inanılır.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyu küçülmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments