Rüyada burun kurcalamak

Rüyada burun kurcalamak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada burun kurcalamak gördüyseniz:

  • Kontrollü kalabilmek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada burun kurcalamak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kurcalamak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çanta kurcalamak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnunu kurcalamak rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin telefonunu kurcalamak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yokluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun estetiği olduğunu görmek galibiyet kazanacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada yamuk burun görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada burun sıkmak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments