Rüyada cep telefonu kurcalamak

Rüyada cep telefonu kurcalamak sorunların teker teker çözüleceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu kurcalamak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz tartışmalara girmemelisiniz.

Rüyada cep telefonu kurcalamak ortamın bir hayli gerileceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin telefonunu kurcalamak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalettir.

Rüyada çanta kurcalamak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunu kurcalamak çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada burun kurcalamak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu kırmak yakın zamanda rahat edeceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada yeni cep telefonu almak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments