Rüyada burun yaptırmak

Rüyada burun yaptırmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işarettir.

Rüyada burun yaptırmak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada burundan sivilce sıkmak iş kaybı yaşayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına yorulur.

Rüyada burun temizlemek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, başarı ve zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada burunda kıl görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek burun silmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun büyük görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada burun kılları kesmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet eder.

Rüyada burun yıkamak dirliğin bozulabileceğine, iş güç sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada burun tutmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments